opakowania

Szanowny Użytkowniku,

1. Wyrażenie Zgody.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub chcesz ograniczyć jej zakres, proszę kliknij „Zarządzaj zgodami”.

Wyrażenie zgody jest całkowicie dobrowolne. Możesz zmieniać zakres zgody, w tym również wycofać ją w pełni, poprzez kliknięcie przycisku „Zarządzaj zgodami”.

Artykuł Dodaj artykuł

Media Center na Targach Poligrafia 2011

Firma Media Center zaprasza wszystkich zainteresowanych na Targi POLIGRAFIA 2011, które odbędą się w Poznaniu w dniach 12.04 – 15.04 br. Zapraszamy serdecznie na nasze stoisko nr 119 w pawilonie 5 (parter), na którym będziemy prezentować systemy informatyczne dla drukarń i zakładów produkcji opakowań.

Emaplan
Gsgang

Przedstawimy kolejną wersję kompleksowego systemu zarządzania drukarnią -- Graphisoft 12.3. System obejmuje zoptymalizowaną kalkulację, zarządzanie kontaktami, gospodarkę materiałową oraz planowanie i kierowanie produkcją, w tym integracje z systemami maszyn JDF.

Wśród nowości znajdą się:

• Portal kalkulacyjny dla klientów i partnerów drukarni z możliwością bezpośredniego inicjowania zleceń.
• Zoptymalizowane układanie różnych użytków o zróżnicowanych nakładach na wspólnym arkuszu.
• Rozszerzone możliwości precyzyjnej kalkulacji druku etykiet.
• Łatwa integracja z istniejącym w drukarni systemem finansowo-księgowym.
• Analizy i raporty produkcyjne on-line.

Gslabel
Media.Fakt

Odwiedzający stoisko będą mogli się przekonać, w jaki sposób system Graphisoft pomaga w zoptymalizowaniu procesów i zwiększeniu produktywności.

Zaprezentujemy także nową wersję systemu analityczno-raportowego Spinaker 1.6, zapewniającego drukarni dowolny raport, analizę wielowymiarową lub panel kontrolny. Umożliwia on zarówno pobieranie danych z innych systemów, np.: finansowych, logistycznych, kadrowo-płacowych, produkcyjnych, jak i wysłanie do nich przetworzonych informacji. Funkcjonalność Spinakera klasyfikuje go jako najbardziej zaawansowany na rynku system klasy Business Intelligence dla Drukarń. Publicznie system po raz pierwszy był prezentowany podczas Targów Drupa 2008.

W naszej ofercie znajdą Państwo także System Zarządzania EmaPack (MIS/ERP), który jest w pełni internetowym i zaawansowanym systemem zarządzania dla zakładów produkcji opakowań: z tektury falistej, tekturowych, tub, opakowań giętkich, konstrukcji display i in. Realizuje zadania: od marketingu (CRM), poprzez ofertowanie, zarządzanie i planowanie produkcji do kompletacji palet i wysyłki.

Na stoisku będzie obecna Anne-Sophie Schmitt, członkini zarządu firmy Rhapso, francuskiego partnera Media Center. Odbędą się także prezentacje naszych produktów, przeprowadzane w języku polskim, angielskim oraz francuskim.

Print2bweb Spinaker

Zapraszamy na nasze stoisko nr 119 w pawilonie 5 (parter)!